Andrew Harmati, CEO – TalentWorldGroup Plc.

„Nemzetközi felhő alapú contact center szolgáltatóként – amely a világ összes nyelvén szolgáltat, több mint 100 országból foglalkoztat otthonról dolgozó operátorokat, valamint Fortune 500-as ügyfelek adatait kezeli, illetve dolgozza fel – az Adatvédelmi és IT biztonsági szabványaink kimagaslóan egyedülállóak és kötelezően meg kell, hogy feleljenek minden ország hatályos jogszabályainak, beleértve az Európai Unió GDPR rendeletének.

A TalentWorldGroup büszke arra, hogy partnerként együtt dolgozik a KÜRT Zrt.-vel az IT biztonság számos területén, beleértve a nemzetközi adatbiztonságot, kiberbiztonságot, GDPR megfelelést, incidens kezelést és az üzletmenet-folytonosság menedzsmentjét. A moduláris IT GRC rendszerük a SeCube, lehetővé teszi szervezetünk Információbiztonság-kezelési rendszerének (ISMS) az átláthatóságát és szabályozhatóságát.

Minden új ügyfelünk esetében az összes folyamatunk részletesen auditálva van, amiken a KÜRT Zrt.-vel való együttműködésünknek köszönhetően – illetve a SeCube szoftverük bevezetése óta – cégünk úgy megy át, mint forró kés a vajon. Köszönjük a KÜRT csapatának a minden részletre kiterjedő figyelmet, a professzionális és barátságos ügyfélkezelést, a tréningeket és a világszínvonalú megoldást!”

[blog_list]
top