2019-es ITBN

A 2019-es ITBN rendezvényen is kiállítottunk és szakértőink bemutatták a SeCube fejlesztésünk eredményeit.

ISACA 2019 részvétel

A tavalyi ITBN után, idén az ISACA 2019 rendezvényen is kiállítottunk, illetve szakértő kollégánk előadást tartott a SeCube újabb verziójáról és a fejlesztés részleteiről.

Sztochasztikus gráf alapú kockázatkezelési megoldás fejlesztése

A „Sztochasztikus gráf alapú kockázatkezelési megoldás fejlesztése” projektről, a kockázatelemző SeCube újabb verziójáról is tartott előadást szakértő kollégánk a 2018. szeptember 26-27-i ITBN Conf-Expo 2018 rendezvényen, ahol kiállítóként is részt vettünk.

GINOP-2.1.7-15-2016-00727
A KÜRT támogatást nyert sztochasztikus gráf alapú kockázatkezelési megoldás fejlesztésére

A KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő ZRt. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” tárgyú felhívására benyújtott „Sztochasztikus gráf alapú kockázatkezelési megoldás fejlesztése” című pályázatával 105,00 millió forint támogatást nyert.

A KÜRT SeCube nevű, moduláris felépítésű IT GRC alkalmazásának segítségével egy szervezet információbiztonsági irányítási rendszere megteremthetővé, átláthatóvá és kézben tarthatóvá válik. A mostani fejlesztés célja, hogy a kockázatelemző SeCube újabb verziójában realizálódjon a Működési Kockázati Folyam Gráf (MKFG) megvalósításához szükséges algoritmusok fejlesztése és kockázatelemző rendszerbe történő implementálása.

Újdonság, hogy az MKFG jellege, illetve eredményei miatt alkalmas a működési kockázatok menedzselésére, kockázat enyhítési lehetőségek feltárására, azok hatásainak és költségeinek végig követésére. Továbbá alkalmazása univerzális, jelenségek széles körénél felhasználható, például ahol hálózatokban, folyamokban, több állapot létezik és valamilyen események bekövetkeztének valószínűségi eloszlásaira vagyunk kíváncsiak.

Az MKFG által szolgáltatott innovatív, új eredmények alkalmazása és bevezetése két területre is számottevő hatással lehet: az egyik az általános értelemben vett kockázatkezelés, kockázatkezelési menedzsment (amely minden iparágat érint), a másik a biztosítási iparág.

Pályázatok

    top